ACTIVITEITEN VAN HET LOPEND VUURTJE

Vind hieronder een overzicht van alle activiteiten van Het lopend vuurtje.

HET LOPEND VUURTJE OP FLIGHT FORUM

Wil jij alvast vanuit je kantoor op Flight Forum of vanuit thuis online een bestelling plaatsen? Zo hoef je het alleen nog maar op te halen! De foodtruck is open van maandag tot en met vrijdag van 11:30 uur tot en met 13:30 uur. Bestellen kan tussen 11:30 uur en 13:20 uur via de bestellink.  

Het lopend vuurtje staat op het bedrijventerrein van Flight Forum in Eindhoven. Het adres is: Flight Forum 650, 5657 DS, Eindhoven.

HET LOPEND VUURTJE OP JOUW LOCATIE

Voor zowel grote als kleine groepen helpen wij jou graag om alles uit handen te nemen omtrent het eten. Zodat jij daar geen zorgen meer om hoeft te maken! Om het je makkelijk te maken hebben we de meeste gekozen pakketten op een rijtje gezet. Zoek je net wat anders, laat het gerust weten via het contactformulier. Dan kijken we wat er mogelijk is! 

Eigen locatie

HET LOPEND VUURTJE OP JOUW EVENEMENT

Wil jij als organisator van een evenement of festival, het verschil maken met een foodtruck die écht eruit springt? Zowel voor grote als kleine evenementen helpen wij jou graag om er een echt feestje van te maken. Op evenementen kunnen wij een verschillend assortiment aanbieden, afhankelijk van de grootte van het evenement. Zoek je net wat anders, laat het gerust weten via het contactformulier. Dan kijken we wat er mogelijk is! Wij maken gebruiken van dagverse producten en zijn HACCP gecertificeerd.  

Bekijk ook mijn andere activiteiten zoals Eigen locatie, Flight Forum en Koelaanhanger huren