HET LOPEND VUURTJE OP FLIGHT FORUM

Bestel alvast online vanuit thuis of vanuit je kantoor

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN

Wil jij alvast vanuit je kantoor op Flight Forum of vanuit thuis online een bestelling plaatsen? Zo hoef je het alleen nog maar op te halen! De foodtruck is open van maandag tot en met vrijdag van 11:30 uur tot en met 13:30 uur. Bestellen kan tussen 11:30 uur en 13:20 uur via de bestellink 

Het lopend vuurtje staat op het bedrijventerrein van Flight Forum in Eindhoven. Het adres is: Flight Forum 650, 5657 DS, Eindhoven.

OVER HET MENU...

Even over het menu! Het volledige menu is terug te vinden in de bestellink of op de foto hiernaast. Hier alvast een kleine blik op de menukaart. Er zijn keuzes uit verschillende stokbroodjes en verschillende burgers met krokante bollen. De stokbroodjes zijn 27 cm (!) lang en de bollen worden speciaal voor Het lopend vuurtje gemaakt door de bakker.  

De favoriet van Flight Forum blijft toch wel stokbrood hete kip fire, maar ook stokbrood carpaccio met truffelmayo wordt vaak besteld. 

Daarnaast is er gedacht aan vegetarische broodjes zoals een stokbrood met licht pikante hummus, oude kaas en pijnboompitten of een vegetarische burger. 

Verder maken wij gekruide twister friet met gesmolten cheddar kaas uit de oven, truffelmayo en Parmezaanse kaas. Ohja, we hebben ook nog een stokbrood meatloaf met cheddar kaas en krokante uitjes. Loopt het water ook al in de mond? Kom dan langs! Doe alvast je bestelling online, als je geen zin hebt om te wachten. 

Bekijk naast Flight Forum ook mijn andere activiteiten. Evenementen, Eigen locatie en Koelaanhanger huren.