KERSTBORREL OP JOUW WERK

Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar…

Laat alles omtrent de kerstborrel uit handen nemen!

Voor zowel grote als kleine groepen helpen wij jou graag om alles uit handen te nemen omtrent de kerstborrel op jouw werk. Zodat jij daar geen zorgen meer om hoeft te maken! Om het je makkelijk te maken hebben we het menu voor de kerstborrel alvast gemaakt.

Niet alleen het eten maar ook het drinken kan uit handen genomen worden. Het lopend vuurtje heeft een koelaanhanger die gevuld kan worden met dranken. Er kan een ruim assortiment geleverd worden. Het assortiment kan samen overeengekomen worden.

MENU KERSTBORREL

Het menu voor de kerstborrel bestaat uit verschillende hapjes, die vanuit de foodtruck in verschillende rondes uitgeserveerd worden naar de gasten. Iedereen kan dus lekker binnen blijven borrelen!

We beginnen met breekbrood, net uit de oven, geserveerd op tafel met truffelmayonaise. Vervolgens gaan we met verschillende hapjes rond. Beginnen bij wraps met gerookte zalm en carpaccio, daarna burgertjes en vervolgens yakitori kipspiesjes. Daarna maken we old Amsterdam kaasbitterballen en tempura garnalen met een homemade chilimayonaise. Ten slotte delen we puntzakken twister friet met mayonaise uit. 

Dit menu kan als een volledige avondmaaltijd gezien worden.

Wil je ook de gekoelde dranken door Het lopend vuurtje laten aanleveren? Laat dit weten bij de offerte aanvraag onder het kopje ‘Aanvulling’. Dan wordt dit meegenomen in de offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

    Bekijk naast Evenementen ook mijn andere activiteiten zoals Eigen locatie, Flight Forum en Koelaanhanger huren.