BESCHIKBAARHEID

  KOELAANHANGER HUREN

  Heb je gebrek aan koelruimte? Je kunt in deze spiksplinternieuwe koelaanhanger uit het jaar 2022 zowel drank als etenswaren gekoeld bewaren. Wil je een koelaanhanger huren in de omgevingen Eindhoven, Veldhoven, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda of een van de overige plaatsen in Noord-Brabant? Vul dan het formulier in om de beschikbaarheid te bekijken.


  Het huren van de koelwagen is €90 per dag, €185 voor een weekend en €300 voor een hele week. Deze koelaanhanger wordt gebracht en gehaald. Er wordt €1,00 per km gerekend, gebaseerd op één keer op en neer. Er zijn geen kosten bij het schoon inleveren van de koelwagen. Eventuele schoonmaakkosten zijn €45,00.
   

  Deze koeling is in te stellen van 0 tot +10 graden Celsius. De inwendige afmetingen zijn: 250 cm (lengte), 145 cm (breedte) en 180 cm (hoogte). De totale afmetingen zijn: 410 cm (lengte), 205 cm (breedte) en 244 cm (hoogte). De koelaanhanger is voorzien van een 230V aansluitkabel (855 watt), binnenverlichting, stille koelmotor en is sterk geïsoleerd. De koelaanhanger heeft een laadvermogen van 720 kg en een maximaal totaalgewicht van 1300 kg.

  De koelwagen kan ook gevuld worden met dranken. Er kan een ruim assortiment geleverd worden. Het assortiment kan samen overeengekomen worden.

  HUUR JIJ MIJ? DAN HOUD IK JOU KOEL

  Bekijk naast Koelaanhanger huren ook mijn andere activiteiten zoals Evenementen, Flight Forum en Eigen locatie.