HET LOPEND VUURTJE OP JOUW EVENEMENT

Maak het verschil met een foodtruck die er écht uitspringt

Wij maken er samen met jou een écht feestje van!

Wil jij als organisator van een evenement of festival het verschil maken met een foodtruck die er écht uit springt? Zowel voor grote als kleine evenementen helpen wij jou graag om er een echt feestje van te maken. Op evenementen kunnen wij een verschillend assortiment aanbieden, afhankelijk van de grootte van het evenement. Zoek je net wat anders, laat het gerust weten via het contactformulier. Dan kijken we wat er mogelijk is! Wij maken gebruiken van dagverse producten en zijn HACCP gecertificeerd.

BURGERS EN FRIET

Je kunt denken aan het omtoveren van Het lopend vuurtje tot een burger truck waarbij keuze is uit beefburgers, chicken burgers of vega burgers met homemade toppings zoals: chilimayonaise of sriracha mayonaise. Afhankelijk van de grootte van het evenement is er een extra optie om puntzakken twister friet te maken!

LOADED FRIES

Verder zijn loaded fries met twister frietjes helemaal trendy. Er zijn keuze uit drie verschillende loaded fries. De eerste zijn de loaded fries met gesmolten cheddar kaas, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, lente uitjes en krokante uitjes. De tweede loaded fries met gesmolten cheddar kaas, bacon, homemade chilimayo, lente uitjes en krokante uitjes. De derde loaded fries met gesmolten cheddar kaas, jalepeno’s, homemade sriracha mayonaise, lente uitjes en krokante uitjes.  

HETE KIP EN FRIET

Een andere optie is een stokbrood hete kip, waarbij de hete kip in eigen keuken gemaakt en gemarineerd wordt. De chilimayonaise, de sriracha mayonaise, de BBQ saus en truffelmayonaise kan gekozen worden als topping op het stokbrood hete kip. Afhankelijk van de grootte van het evenement is er een extra optie om puntzakken twister friet te maken!

HOT DOGS EN FRIET

Of misschien toch gaan voor hotdogs? Een echte goede hotdog op een knapperig stokbroodje met ketchup, mosterd en geroosterde uitjes. Afhankelijk van de grootte van het evenement is er een extra optie om puntzakken twister friet te maken!

OFFERTE AANVRAGEN


    Bekijk naast Evenementen ook mijn andere activiteiten zoals Eigen locatie, Flight Forum en Koelaanhanger huren.