Over Het lopend vuurtje

Wil jij de brandweer foodtruck van Het lopend vuurtje in de omgeving van Eindhoven inhuren op feesten, zien op festivals of evenementen of lunch aan jouw bedrijf laten bezorgen? Neem vrijblijvend contact op met Het lopend vuurtje via 06 27 57 91 42.

Feesten
Je kunt Het lopend vuurtje op locatie inhuren bij feesten in de omgeving van Eindhoven. Hoe cool is dat? Een brandweerauto op de stoep die al jouw zorgen omtrent eten tijdens jouw feest in eigen handen neemt waarbij jij echt uitblinkt. Een ‘normale’ frietkar, frietkraam of frietwagen kent Het lopend vuurtje niet. Wil jij de brandweerauto van Het lopend vuurtje als friettruck, hamburgertruck, hete kiptruck of diverse luxe hapjestruck? Een combi hiervan of totaal wat anders? Speciale wensen? Alles kan geregeld worden! Op elk feest wil Het lopend vuurtje langskomen; bedrijfsfeesten, familiedagen, kinderfeesten, verjaardagen, bruiloften, buurtfeesten, een andere speciale gelegenheid of gewoon zo maar omdat het kan. Er is altijd wel een reden voor een feestje, toch?

Festivals en evenementen
Tevens staat deze brandweer op verschillende festivals en evenementen waarbij zij beefburgers, vegetarische burgers en stokbrood hete kip aanbiedt.

Online bestellen Flight Forum
Verder staat Het lopend vuurtje van maandag tot en met vrijdag op het bedrijventerrein van Flight Forum in Eindhoven. Je kunt online bestellen via de volgende link: http://hap.je/het-lopend-vuurtje