Feesten

Wil jij een brandweerauto als frietkar, frietkraam of frietwagen in de omgeving van Eindhoven op locatie laten komen? Of Het lopend vuurtje als een van de andere onderstaande mogelijkheden inhuren? Daar kan jij voor zorgen! Heb jij een feest omdat je jarig bent? Een bedrijfsfeest? Een kinderfeestje? Een bruiloft? Een andere speciale gelegenheid? Of gewoon zo maar? Jij kan Het lopend vuurtje op locatie laten komen. Zij kan ook nog eens helemaal inspelen op jouw specifieke wensen. Wil je twister friet, beefburgers, vegetarische burgers, hete kip, diverse luxe hapjes, een mix hiervan of zelfs iets totaal anders? Alles kan geregeld worden. Wil jij deze brandweerauto als frietkar, frietkraam of frietwagen of als een van de andere mogelijkheden op locatie laten komen in de omgeving van Eindhoven? Neem vrijblijvend contact op.

Meest geboekt:

Burgers, hete kip en twister friet

Voor grote partijen wordt het volgende concept het meest geboekt. Dit is op basis van een all-in prijs. Dit betekent dat er onbeperkt gegeten kan worden. Het lopend vuurtje maakt:

  • 100% beefburgers en vegetarische burgers van de bakplaat inclusief broodje, groentes en eigengemaakte chilimayonaise;
  • stokbrood hete kip inclusief groentes en eigengemaakte chilimayonaise.
  • twister friet met mayonaise.

Diverse luxe hapjes

De hapjes worden uitgeserveerd aan de gasten. De keuze van de hapjes worden in overleg bepaald. Te denken aan borrelplanken, wraps, Turks brood, yakitori kipspiesjes, truffelburgertjes, twister friet, etc.