Feesten

Wil jij een brandweerauto als frietkar, frietkraam of frietwagen in de omgeving van Eindhoven op locatie laten komen? Of Het lopend vuurtje als een van de andere onderstaande mogelijkheden inhuren? Daar kan jij voor zorgen! Heb jij een feest omdat je jarig bent? Een bedrijfsfeest? Een kinderfeestje? Een bruiloft? Een andere speciale gelegenheid? Of gewoon zo maar? Jij kan Het lopend vuurtje op locatie laten komen. Zij kan ook nog eens helemaal inspelen op jouw specifieke wensen. Wil je friet, snacks, beefburgers, vegetarische burgers, hete kip, diverse luxe hapjes, een mix hiervan of zelfs iets totaal anders? Alles kan geregeld worden. Wil jij deze brandweerauto als frietkar, frietkraam of frietwagen of als een van de andere mogelijkheden op locatie laten komen in de omgeving van Eindhoven? Neem vrijblijvend contact op.

Friettruck?

Onbeperkt friet + snacks (kroket, frikadel, kaassoufflé en bami schijf) inclusief mayonaise, curry en uitjes.

Burgertruck?

Onbeperkt 100% beefburgers of vegetarische burgers van de bakplaat inclusief broodje, groentes en eigengemaakte chilimayonaise.

Hete kiptruck?

Onbeperkt stokbrood hete kip inclusief groentes en eigengemaakte chilimayonaise.

Diverse luxe hapjestruck?

De hapjes worden uitgeserveerd aan de gasten. De keuze van de hapjes worden in overleg bepaald. Te denken aan borrelplanken, wraps, Turks brood, yakitori kipspiesjes, truffelburgertjes, puntzakjes friet, etc.